Thursday, March 4, 2010

HARU HARU

Hmm...dh lame  xupdate blog...
So,diz is all where its started..On diz very day,my life just the samewith all other student,huhu..STUDY(???),MAIN,MAIN,MAIN,MAIN,REHAT,BACA BUKU(????)STUDY..etc..
Tp ari nie lain..memang lain sesangat wa ckp lu..xmain punya wooo..

coz ak just realize LIFE ARE FULL OF LIES,BAD PEOPLE,VERY FEW GOOD PEOPLE.Why?why?you tell me..
i just couldnt find the answer,just yet..nevertheless..i have a very gooooooooooooody frez..
1)dia nie main kuat,ckp kuat,xtaula apa lg yg dia kuat,haha..
2)dia nie lak snyum bnyk,tp dia lak yg rase dia snyum mcm x snyum..coz bla dia snyum,suke sngt buat muka semcm dia,hehe..
3)dia nie xtinggi sngt,tp meter nak marh trsangatla tinggi,so,bla dia mrh kteorg,kteorg snyp je tp dlm hati xdgr pun ape yg dia mrh dan tegur except 10% dari 100%,hua hua..
4)dia nie lak so unpredictable,hehehe..tp dia lucu(1,2,3,smua lucu,kaki ketawa and suke mnyakat)

mls dh nak tlis psl diorg,hehe..all in total,memang happening,hehe...



                                                  nie kn diorg tp simboliknye,memang diaorg,kui kui..




                                            nie scene dari  tmpat kjadian..
                                           ps:gmbr sekadar hiasan,tiada kna mengena dgn yg sudah grad or meninggal (kan upm)



Ni gmbr muke budak2 yg agak sengal..hua hua..
sorang tu maybe kali nie kot snyum dia memang mcm org normal..xcaye ke?tngk nie IF DARE,THEN CLICK HERE(WARNING!!!PARENTAL ADVISORY NEEDED


Sbnarnya post kali ini just nak ceritakn cerita dari apa yg ak alami spnjang ak brsama diorg..hehe..maybe next post kot baru ak nak tulis ape yg ak rase nak tulis.huhu..


KEEP MOVING ON NO MATTER WHAT HAVE HAPPEN TO YOU IN YOUR PART OF LIFE,ONCE YOU DECIDE TO STOP,THATS THE END OF YOUR JOURNEY AS WE NEVER STOPS FROM IMPROVING OURSELF AND BECOME BETTER EACH TIME.REMEMBER TO KEEP SMILING AS MY FRIENDS HERE DO

 
OR THIS ONE


OR

OR


 
OR,ye,lg skali


lagi satu,hihi









Last but not least




     Nie bkn ape,just kte kna ingtla....
dlm hdup,sntiasa ada masa yg btul-btul mnduga kta..just hold on to it,even when u feel like letting go,dont worry,u have sum1 whos waiting u push u again n NEVER LET THAT PERSON GO IF HAVE MET HIM OR SHE,OK?CHEERS AND DO SMILE A LOT AS IT WOULD HELP BRIGHTEN UP UR AND EVERYONE'S ELSE DAY.


2 comments:

Mizah Adam said...

bala!!! parental advisory??? hahahahhhh!!

weyh,teleng lah gmbr aku kat dlm blog ko nih. sian.

aku suke gambar cikgu!!! kahkahkahakhahakhkahkahk!!

adeqmanje said...

i like diz post..tp meter marah aq tinggi ke ek????hurm...thanks 4 da pic anyway.. :)

Followers