Thursday, August 11, 2011

Cinta Antara Benua?

Kejadian Pertama
'Terimala pemberian saya nie..ikhlas..tak maksudkan apa-apa pun.Hanya sebagai tanda persahabatan antara kita'


Kejadian Kedua
'Ini saya belikan makanan untuk awak.kesukaan awak kan?'

Kejadian ketiga dan mungkin akan berterusan sehingga musim ke-6
Ayat si jejaka semakin manis..susunan ayat makin puitis..Hadiah diberi makin pelbagai kepada si Dia yang Hanya Mesra.


Pehlis la...hahaha..
Situasi sedemikian sebenarnya lazim berlaku pada budak-budak yang praktikal..*member*batuk*cakap*

So,bagi aku,lelaki,*baik**batuk batuk* bukan macam si jejaka tu la..

Ok..macam nie la ye..Aku minta maaf awal-awal if ada salah bagi info ke..pandangan peribadi n pandangan insan-insan lain.

jangan biarkan benda nie makin berlarutan.nanti makin parah nak handle..hehehe..tak tau tak tau..kikiki..

memang niat kite mesra as insan sesama insan,tp akn jd masalah bila jejaka bernama bang latip tu perasan.ye,lelaki spesies mudah perasan..tp pmpuan lbih lg la..huahua..XD

sebab tu la ko perasan btol x tanda-tanda semacam yang diberi si bang latip tu..XD
aku tak taula if post nie membantu ke x..huhu..ok ok..dah bnyk lak aku menyimpang.

Pemberian tu..mungkin blh la kot..if..rasanya..dikembalikan..bukan ape..sebab mungkin ko sendiri tak selesa dgn pemberian bang latip tu tapi ko tetap ambik jugak sebab ko xpandai nak menolak..ko kan pemalu betol x?:P
tetap kena cari jalan bagitau dia aka Bang Latip tu..nanti orang pandang ko semacam je..yela..dia layn ko ngan hadiah pelbagai..dan nanti..ko pulak terhutang budi..dahla xkenal btol hati budi dia..*giler prasangka aku*haha.Lagi pyh citer sinetron nie nak hbs..hahaha..Nak tau x kenapa dirasakan dia macam tu ngan ko?:)

  • a)Dia jauh dari tanah tumpah dia,so,xde yang nak mesra sangat ngan dia espcially gurls
  • b)Dia ade sumting going on*perghh..jahat nye ak*hahaha..
  • c)Dia tu nak test market..nak tengok camne budak2 melayu nie..tengokla kes lombok..kemungkinan je..xyahla ngelabah..
  • d)Dia memang suka ngan ko kot..hehehehe
aku faham spesies mudah mesra ngan orang nie..senang sesetengah orang yang bukan macam aku untuk salah ertikan kemesraan tu..Just itula..jangan sampai ko termakan budi dia taburkan..then..
 
Payah kiteorg nie nak pergi kenduri-kendara ko nanti weh..tiket mahal..tee hee~

9 comments:

dee said...

aku cube memahami maksud ang nih.. adehh

mariatul_m0hamadiah said...

hahahaha.. sapekan gerangan wanita yang disukai bang latip?

LeNsA said...

dee:fahami kan la ye..hahaha..
atul:ko taukan sapa Bang Latip tu kan..hahaha

dee said...

kekeke oraitoo!!! :p

nano said...

tak la weyh sebenarnya dia nak anak2 putih sebab dia sendiri dah hangus . so beware ye wanita2

LeNsA said...

baik cik nano...beware..mesra bila disalahertikan jadi masalah^^

duit raya jgn lupe...XD

hANySS JonG said...

hahaha. akhirnya. :)

LeNsA said...

hye cik anis^^
menantikan post blog ntuk andakah?XD

pu3mas said...

adeh.. lambat na aku nak paham..

Followers