Monday, April 11, 2011

Kenangkan sementara

Salam..
Pernah tak kite rasa marah,rasa semua serba tak kena bila kite asyik kena tegur  kedua orang tua kite?Mesti pernah kan?Termasuk aku..tapi,aku senantiasa berfikir..dan membayangkan diri ku tanpa diorang..

Tak kisahla kesalahan yang diorang buat sebab itu menjadi pengalaman bagi kite dan itu pun mengingatkan kite,mereka juga manusia biasa..:)

Lepas 2 tahun,hampirla,ak tak balik rumah..ak tengok mak ak..dh berubah..rambut dh ade uban,uuuii..
bila aku balik nie..heee..mcm2 ak tlg..tlg masak,sikit je la..haha..yg pnting,adela perubahan..dia pun tegur..aku dah berubah.Tak macam dulu,senyum manjang je ak ngan die.ngeh3..
ak dah lepaskan semua yg dh berlaku.ada hikmah jugak aku balik.habskn masa ngan buku-buku ilmiah d rak buku ak..

Jage la hati mereka,sebab tu je setakat nie aku mampu buat.=)

Aku sentiasa sayangkan mereka walau aku tak tunjuk sangat..ngeh3..kot..haha..
pape pon..korang renungkan sebentar lepas tengok video aku share nie..

So,xkirela what they did,just do the best for both of them,yeay!!!:)

8 comments:

mY LifE!!!!! (^_^) said...

huhuhuhu.jeles seyh, big bro ade kt umah... =.="..

jil0t a.k.a AgOnG jEpUn said...

sayangi ke 2 ke 2 ibu bpa kt...huu...xleh ckp sal mak ayh,t nages..hukhuk T_T
p/s:syg gak........mak ayh..heheh

cahaya mata ;) said...

siyes aku bangga giler dgr perubahan ko ni kerol..=)
keep it up..
kita beruntung ada parent lg..
wah..
rindu parent aku la!!

Aiman Hj Amin said...

Saya nak nangis jgk.... waaaa~~~

Fira Al said...

okeh, aku baca n komen.
aku baca cerita kau ni sambil dengar lagu Mother by Sami Yusuf sedih woo... huk3

Hafriz Mohamad said...

Ayah dan ibu.. itulah prmulaan kami..
dpt mlihat bln dan mthari... ~_~

vanilla_cokelat said...

@ kyrole...insaf lah....

KayRole KaiXa IskanDar said...

daus..komen ko buat slh fhm jela..hhaha

Followers