Friday, February 11, 2011

Kertas

Semenjak aku 'Terpilih' jadi krew nie..aku agak sibuk..hihihi..(bila entah aku tak sebok)..
dan..nak dijadikan cerita..kiteorang keluar lah pergi 'bandar bawah' atau 'downtown'..
sumpah,first time aku pergi walau dah 150 juta aku dengar nama natang nie..haha..
Makan benda 'cucuk'..
dengan gelagat serta aksi 'liar' insan kelaparan makan..makan..makan..
dan..
macam mane entah..
aku dan fahmi..leh tengok kat satu kedai..
tulis..
'SATAY SEAFOOD"..
dan.bukan itu yang tertulis sebenarnya..
malas  la nak cerita..
korang tengok sendiri la gelagat KERTAS KREW
fadzil krew lighting with mtm kebudayaan-syasya

kali nie tambah ngan budak poyo plus sengal depan tu..nama dia Azila aka Zack..bkn krew,pelakon..

niela Fahmi yang aku cerite tu dengan hasil karya beliau yang bertajuk 'kayu cucuk as menara'

zack lagi..masa nie dia buat-buat senyumwalhal ibu jari dia terlekat dalam botol tu takleh dikeluarkn..7 hari gak tarik guna kereta ford ranger baru tanggal..botol tu.

syed azlan..xmo kate macam2..sebab still hargai nyawa kurniaan yang esa..

dia buat dah...

dia buat lagi...

Nielah hasil karya Fahmi tu..jadi gak selepas dia 'membedal'1,264,780 cucok benda alah kat lori tu..

P/S:Teater kali nie bertajuk "SYURGA ATAU NERAKA"..mai datang tengok kalau beran..

4 comments:

dee said...

aku tak penah pegi!!! okey jeles!

Mizah Adam said...

tipuu arr diha... len kali aku ajak ko k?!?!

jil0t said...

chezz!!mn de sengal...ku da r sopang sangtung...hukhuk...brgayer lg tuh..haha

KayRole KaiXa IskanDar said...

madhi:siyes ke?nanti kite leh g..ramai2 serang cucuk2 tu..ngeh ngeh..
mizah:kesian rumet ko..wakakakkaka..
zomba zack:yela tu..hhaha

Followers