Wednesday, January 19, 2011

Kerna

kerana..
semuanya berlaku dalam jarak yang dekat..
assume semua ditujukan spesifikla?
xsalah tanya untuk kepastian..
tp..
ayat penutup soalan tu..
''kalau ko,terima kasih banyak-banyakla ye''
ok..
agak-agakla..
apa yang aku fikir?xke aku rasa macam aku lak yang salah????
aku lega ditanya untuk dpatkan kepastian..
salahkah aku untuk tunjuk protes??
protes bkn pada soalan..
protes pada penutup tu..
maafla kalau aku xjadi kawan yang baik selama ini.
maafla kalau aku xreti nak sembunyi apa aku rasa.MAAF UNTUK SEGALANYA...
Maaf sangat-sangat if aku pon ada msalah peribadi sendiri sampai tak sedar ko terasa.
Fine!!
aku jelaskan..
aku dah moody gini sebelum ko tanya..
sebelum ok..
hidup ak berpusing sekitar kawan je..
salah aku jugak ambik berat..
salah aku jugak sebab mula sayang kawan-kawan..
salah aku jugak nak buat orang sekeliling senyum ceria tapi aku berduka..
Nie aku bagitau ko dan satu dunia..
AKU DAH XDE PAPE..
AKU DA KAWAN JE...
TU FAMILY AKU,TU DUNIA AKU.
aku tau gak aku banyak buat silap..
fine,kali nie dah buat ko marah,terguris..
Takpela,if ko nak buang camtu je.
aku dah biasa..
Sentiasa je kena..family..
buang sebab aku sambung belajar..
ko lak..
xpela..if merubah segalanya..
just nak kau tau..aku xkisah langsung apa yang ko tanya..
ape aku post kat ym,fb,blog..just one day tu je aku bengang.
tu je aku tujukan..aku nak tanya lebih lanjut..xdapat respon..
tapi xpela..ape yang aku cakap nie pon..x di endahkan jugak..
MAAFkan semua salah silap aku,makan minum aku..halalkan apa-apa yang terlebih dan terkurang..
aku dah xleh nak buat ape dah if ko dh decide mcm tu..
just ingat satu la..''sentiasa jadi diri ko,jaga diri,tido cukup,ngek^^!!''
sekian..
MINTA MAAF LAGI SEKALI
;;hope masih terima ape yang aku nak bagi nanti;;

3 comments:

adeqmanje said...

ko ade nk share pape ke krol?ko tau mne nk cr aq kn?

Mizah Adam said...

*sigh* sedih la tgk mmber2 aku jd gini.

KayRole KaiXa IskanDar said...

kak su:xpela,kak..
mizah:ak pun sedih....T.T

Followers