Thursday, December 9, 2010

Mereply Tag..


SALAM..Pagi..yela..kol 2 pagi nie..hik3..
1st time nak balas tag nie..huhu..
Macam jawab soalan upsr lak,haha..

1) selalu bangun pagi pukul brape?
sebelum terbenam matahari..haha
2) ramai kawan laki ke kawan perempuan?
xkirala..hmm..camne ek?sama banyak kot..
3) bila 1st time korang bercinta?
Sejak lahir kot..
4) tau memasak x? masak ape? (paling superb lah yg korang tau masak)
TAUUUUUUUUU~~*Mesti mak ak bangga baca nie,bapa ak lak xbrapa bangga..hak3..
paling terer..masakan..adela..hik3
5) pkara paling lucu pernah blaku dlm hidup korang
macam semua je lucu..
p/s:ak serius orgnye..haha
6) pkara paling gila pernah korang buat
hmm..sumbat mercun dalam keter PKHEM,masa tu last day sekolah,form 5.
keh3..xkantoi seh..walau lepas tu satu sekolah sesak ngan kete..

7) jawatan korang time skolah (menengah)?
ketua pelajar yang baik..
form 6 lak..pengawas..bkn pengganas..
8) selalu keluar dgn member x? brp kali dlm sebulan?
xselalu sangat..kadang2 je..dlm sebulan tu,
adelah 2-3 kali..xde org ajak kua..huhu
(tpu je)
9) dgn kawan2 gune bahasa aku/sy/nama sndri ?
aku..saya ngan yg tertentu je terutama yg senior..
guna nama sendiri pun ade gak..ngan member yg bhasakan diri ngan nama sendri..^^
10) dah berpunya ke belum? if dah , brp lama kenal si dia
xde lg..aku xhensem,xkacak,bkn rupawan..tp aku ade senyuman yg menwan..cewahh
11) pkara yg korang paling pantang skali ape? means mmg korang x suke lah
kawan yg xmacam kwn..yg jd kwn bila perlukan kite..adela lg..
12) if ada org yg baru dikenali minta no tel , apa respon korang?
blh jer..salin nombor setiausaha saya ye..
13) bile ada duit je , korang suke beli ape?
beli komik..yeay!!baju,seluar,makanan..tiket wayang..
14) nama glamor korang time skolah
xde..ak xglamor
15) korang selalu habiskan kredit (sms/call) kat sape?
member..tp hati nie rase mcm nak jwb ngan lecturer tp tpu lak kan..haha
16) sudah tercapaikah hajat korang?cite la hajat ape
hajat..hmm..nak bahagiakan semua org d sekeliling..damaikan mereka yg bertelagah,
dan nak senyum selalu walau ape yg jd..hajat lain xcapai lg
17) ape yg paling korang geli gila2 gelilah !! huhu
geli mat..haha
18) pernah accident/injured (teruk) x slama ini?
pernah..patah tgn..belah kiri..seliuh tgn kanan..masa yg sama..sebab martial arts..best..
mkn suap siot..kah3
19) perkara yg paling menarik minat korang? sampai korang lupe kt
bf/gf/husben/wife lah! huhu
xde lg rasenye..ak cool je ngan semua benda
20) perkara terakhir sekali yg korang nak buat kat dunia ini
mohon maaf pada ibu bapa sebab gagal jadi anak yang diorang nak kan..^^
Tag 10 orang yang blog nye cantik :
Semua yang abce post nie la ye..aku yakin korang nye blog lg gempak..wajib weh bwat jugak..^^

Panda jahat bajet cool walaupun hati bunga2..wakakaka

2 comments:

cahaya mata ;) said...

kyaa~!!!
apa ni??
"""Panda jahat bajet cool walaupun hati bunga2""""

KayRole KaiXa IskanDar said...

sape suruh panda tu ade reben..kah3

Followers