Tuesday, June 8, 2010

CeTuSaN sEbEnAr

Salam...aish..maybe nie post terakhir sebab nak menghilangkan diri bwat satu jangka masa..Hope semua owez ceria,gembira dan tersenyum selalu..


Kpada sape-sape la,tolongla jangan bermuka ngan ak..ye,ak tau ko suka dia,pergila approach dia.Ak xpernah jadi penghalang pada sesape pun.ak just rapat dgn dia,thats all.(Kalo ko bace la post ak nie)
Ak xnak ada masalah pape..coz ak dh bengang,muak,dengan segala benda yang bagi ak adalah sandiwara semate..TOLONGLA HENTIKAN...XYAH NAK BERLAKON BAIK NGAN AK,AK XSUKE!!!!!
Memang ko baik,ak xnafikan,just jgn hipokrit ngan diri sendiri la weh...ak xsuke ko bermuka ngan ak,ak blh baca la...xyah,hentikan..FAHAM???ko suke dia,tu hal ko,ak xmasuk campur,tu hak ko,ok..fhm...Satu lg,ak rapat dgn dia,ye,ak ngaku,sebab ak memang camtu,tu diri ak,hope ko faham sendiri.Malas la ak nak membebel lg psl bnda nie..dan ak baik ngan semua org,xpilih nak baik ngan sape.AK XPANDANG PUN DIA SAPE,AS LONG DIA KAWAN AK..

Ak xfhm..memang ak xfhm...ak xnak hilang kwn,xnak hubungan yg keruh jd lebih keruh..ak dh try nak perbaiki,tp apakan daya ak.Macam niela k..ak buang apa yg ak rasa jauh-jauh..
Hope ko gembira k lpas nie..
Ak tetap cmnie xkire apa,insyaALLAH...cume bezanya,ak tutup hati,tu je.ko lelaki,hope ko fhm sendiri la,tu pun kalo ko blh fhm..xde niat nak mengata,menyindir,jauh sekali.papa pun,minta maaf la ye..

Mungkin nie agak pelik..AWAK,kepada awak..Hope sentiasa ceria,gembira selalu macam biasa.xputus doa saya dari dulu agar awak sentiasa dirahmati,gembira selalu,InsyaALLAH.Saya sedar yang awak xsedari sape saya,xpe.Asalkan sy dh bgtau apa yg sy rasa pd awk dh memadai.Moga awak kekal sebagaimana saya mengenali awak.;)   YOSH!!


Kepada sahabat-sahabatku,
Doaku sentiasa bersama kalian agar gembira,ceria seperti selalu.Moga kalian xpernah berubah.



Jumpa masa budak baru masuk nanti.Sedih pulak bwat post nie..hmmm...Mungkin susah nak buang prasaan nie pada dia,tp tetap cube gak..okla,jumpa lagi,next post,InsyaALLAH..Nak pergi ubat hati ak.Cukupla ak yang ubat hati org lain(mungkin)..sekarang ak nak ubat hati ak plak..
sayang selalu..

5 comments:

cahaya mata ;) said...

eh kerol..
nnt cmne nk contact??:'(

aNYSs JoNG said...

oit...dont worry..jus be hepi k!!! masa akan menjawab segalanya=))

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

ain:..hmm..email la kalo da pape.just sekarang,nak menyendiri jap.Take care,k.ada masa kita gaduh2 lg,k.;)

Anis:Hepi luar,dalaman.....;)take care,k.

LaDy_vicQa said...

alaaa.. nak pegi mane...
bawak dri ea.. hehe..

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

qa:yup...:)
biasalah...

Followers