Thursday, May 27, 2010

Cerita Kala BOSAN

Hmm..pernah tak korang rase bosan yang sampai dh tak tau nak buat ape...rasanya,kalau ade kerja,nak je pergi keje,taubat nak ponteng..kalau ada kelas,nak je pegi kelas..mesti pernah kan?nie mukadimmah je nie...huhu

Sekarang nie tengah bercuti,cuti semester..bapak buhsan..huhu...peduli je la..huhu..yang penting,post saya kali nie nak 'CONTENG'(mcm yg kawan sy salu ngomel)..haha..pasal teringin...ye,teringin..mcm yg abg ben post sekejap td..huhu..
Menarik minat sy membace dan dalam masa yang berfikir jugak..*sambil termenung*...

*DUA JAM KEMUDIAN*

*ERK*
jauhnye  berfikir...huhu..semalam,balik dari UPM,Kolej 12 guna teksi..pergi aritu pun guna teksi..berkorban sikit je..puas hati jugak la rasanya..plek kan?bayangkan kalau korang guna ayat teringin...

sy:abg teksi,abg dh brape lame bwak teksi nie?xteringin nak tukar teksi yang lebih update ke bg?

abg teksi:dik,lame dh...abg memang nak tukar,teringin sangat nak dapat teksi mcm dlm crite TAXI tu..
sy:ow..*imaginasi tinggi abg nie*

abg teksi:tp,abg kna simpan duit...Teringin nak kawen..*sy mencelah*

sy:aik,abg xkawen lg rupanya..ingat dh kawen dh..xpe,bg.nanti bila abg dh kawen,mungkin ada la rezeki lebih untuk abg melunaskan keteringinan abg nak dpt teksi abg tuh..chaiyok bg..hihi

abg teksi:eh eh..memang btol tu dik.tp,abg dh kawen..just teringin nak kawen lg..

sy:erk??*bwat muke bengang*
   *dlm hati(monolog)*
gler ah..Sikit lagi nak Goal pun mseh nak kwen lg..aish..@#%^^%&^*&* (^-^)

laparla pulak time camnie...huhu..nak g beli sesuatu dulu la..:)

8 comments:

cahaya mata ;) said...

oit sama~!!
hahaha..
ak nk sket wey big apple..

KAYROLE FAEZY said...

nak ke?(smbil cepat-cepat mkn hbs)
sori...dh hbs...hihi

adeqmanje said...

haha..gilo mung nih krol.. ;DD

cahaya mata ;) said...

sepak kang~!!

cahaya mata ;) said...

cetusan kata2 ek??
hahaha..
ak kata ni x trcetus pn..
maen taram je tulis..

KAYROLE 'kaixa' FAEZY said...

ko memang..nanti ak tuka..cetusan letusan taipan...haha

cahaya mata ;) said...

hahahaha..
mcm jijik je bunyi nya.
jgn tnya knape jijik..
ak sndiri x pasti.
kata2 ku ini hanya contengan..
x trcetus pn..
;)

KAYROLE 'kaixa' FAEZY said...

ko sendiri yg jijik kot...haha

Followers